Nadal 2021

Bon Nadal i millor any 2022

El president i tota la Junta directiva, us volem felicitar un any mes, les festes de Nadal.

Aquest Nadal, que es presentava ufanós i ple de possibilitats, respecte, amb una COVID.19, que semblava “dominada”, encara que fos a base de vacunes, alguns ja portem la tercera. Se’ns ha fos de cop. Hem hagut d’adaptar, les mesures necessàries, per salvar el menys, els dinars familiars, tot i que altre cop, restringits en els grups familiars més propers.

Aquest és el segon any, que no busquem una nadala per publicar, seguint les nostres tradicions. No ens semblava massa adient, ja que moltes famílies han perdut ésser estimats.

De tota manera Nadal, és un temps, essencialment, de tradicions i una d’elles són els desitjos de tota mena. Amb els companys de l’Associació de Palau, hem fet un arbre dels desitjos, ple de branques “digitals” per penjar-los. També us volem invitat a la iniciativa.

Entra, i escriu el teu desig, per poder-lo compartir.

Arbre de Nadal 2021, fet pels veïns i veïnes de Palau-sacosta