Pressupostos participats 2018

HEM GUANYAT,ALTRE COP. ENHORABONA A TOTHOM

El nostre projecte: “CONDICIONAR, AMB MOBILIARI, L’INTERIOR DEL LOCAL SOCIAL”, ha sigut el més votat de tot el barri de Palau-sacosta. 

Avui  26 de juny, a l’Ajuntament s’ha fet un acte informatiu sobre els resultats de les votacions i en el cas del barri de Palau-sacosta, el nostre projecte ha  tingut 171 vots. Ha estat el que més vots s’ha emportat, amb una assignació total de 20.000€

El segon més votat ha estat “L’arranjament de la vorera entre el carrer Mas Figueres i Creu de Palau” amb 97 vots  i una assignació de 10.000€

El tercer més votat ha estat: “ Itinerari saludable, que va des de la Font del Mas Abella, fins a l’escola especial”, amb 81 vots i 13.000€

 El lema d’ aquest any, per donar sopor el projecte del Local Social, era deEnfortim el barri”. Ho hem aconseguit, el número de vots , ens permet pensar ,que altres persones del barri de Palau, també l’han votat. 

Us vull donar a tots les gràcies, en nom de tota la Junta, pel suport que hi heu donat. Ens fa mes fàcil les tasques del dia a dia.

CARTELL PROMOCIO VOTACIO  Pressupostos participats 2018

Per sisè any consecutiu posem en marxa el procés dels pressupostos participats dels barris de Girona, que són un instrument de participació de la ciutat a través del qual les entitats i la ciutadania poden proposar i decidir el destí d’una part del pressupost municipal, que enguany tornarà a ser d’1.200.000 €.

Barri de Palau-sacosta – Avellaneda –Mas Xirgu

L’Associació de veïns i veïnes de Palau-Sacosta i l’Ajuntament, estan deixant a punt d’obrir el nou LOCAL SOCIAL i nosaltres podíem col·laborar fen un PROJECTE INTEGRAL DE TOT EL MOBILIARI del local i presentar-lo i portar-lo, com a participació, dintre PRESSUPOSTOS PARTICIPATS, d’enguany. Es a dir posar-nos, aquest any també, el repte de votar i guanyar altre cop i ajudar aconseguir una magnifica instal·lació, que serà per tothom.

Portem a PRESSUPOSTOS PARTICIPATS 2018, el projecta per condicionar el nou local social de Palau-sacosta,  amb un pressupost total de 20.000 €.

Contempla tot el mobiliari del local i equips audiovisuals i so, també una cuina amb tots els seus electrodomèstics i resta mobiliari.

 Projecte definitiu posat a votació, entre els dies 11 i 24 de juny:

PROJECTE PRESSUPOSTOS PARTICIPATS 2018-web