Sant Jordi a Palau-sacosta

La nostra diada.

Un llibre i una rosa.

Any rere any, celebrem la diada de Sant Jordi, una de les festes més importants i estimades pels catalans, a més de commemorar el patró de Catalunya., Aquest dia gaudim com mai la cultura, la imaginació i l’amor sortint al carrer, amb la il·lusió de saber que és un dia diferent. La vil·la s’omple de gent amunt i avall portant una rosa ben vermella o un llibre que potser serà l’únic que comparant en tot l’any, però avui toca, avui és el dia de gaudir d’una diada especial, de passejar pels carrers de la ciutat, regalar una rosa o un llibre, aconseguir aquella signatura tan preuada del nostre autor favorit, respirar sensació de felicitat a cada cantonada.


Malauradament aquest any no serà així, la pandèmia ens obliga a tots a canviar els nostres hàbits, a aparcar els nostres costums i, fins i tot, un dia tan meravellós l’hem de gestionar d’una altra manera.
Però això no vol dir que a diferència de l’any passat, aquest ens haurem de quedar a casa, el nostre barri, posarà d’una manera o altra, Sant Jordi en els seus carres, a les seves botigues, i ben segur en el cor de cada Palauenc. No es faran activitats perquè la pandèmia no ens ho permet, però sí que des de l’Associació de Veïns us voldríem convidar a participar de la fira mercat de Sant Jordi, que enguany tindrà lloc a l’esplanada de la Copa per tal de garantir el compliment de les mesures de seguretat de la COVID-19. L’indret estarà tancat i només s’hi podrà accedir per un espai habilitat d’entrada i un altre de sortida, amb un aforament limitat al 30%
Com no podria ser d’una altra manera, també comptarà amb una zona on els autors podran signar els seus llibres.
No deixem que la tristesa ens ompli el cor, gaudim d’aquest dia amb totes les prevencions, però alhora amb tota la il·lusió que l’envolta. Que la força de Sant Jordi impregni cada racó de la nostra Ciutat.
FELIÇ DIADA A TOTS -la Junta Directiva