EL PONT DEL DIMONI

EL PONT DEL DIMONI, pràcticament acabat. Fotos i noticia de:

EL PUNT AVUI / ÒSCAR PINILLA / FOTO: PINILLA / AVUI DILLUNS 25-FEl pont del Dimoni, de nou al descobert; tram final de les obres de restitució. Els operaris han tret l’esquelet d’obra (cindri) i els taulons que el cobrien. Els treballs s’allargaran fins a mitjan març

El amics del Pont del Dimoni de Santa Eugènia, ens tenen informats de les obres de reconstrucció de l’antic Pont del Dimoni i d’històries que recullen de la gent. Un dels carrers de la nostra associació s’anomena DELS SARRIERA. Fa referència els propietaris del castell de Palau Sacosta, durant el segle XV, emparentats amb famílies nobles de Santa Eugènia. Història que algun dia explicarem.


Mentre,  gaudiu d’aquests articles que avui hem rebut dels amics del Pont del Dimoni.

llegendes-del-pont-del-Dimoni

Deixa un comentari